De Pacerssin kasvatuksen yksi päätavoitteista on lisätä peitsareiden määrää virtuaalipiireissä. Peitsarit ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina ja De Pacers haluaa liittyä mukaan niin tuomalla hevosia kilpailuihin kuin kasvattamalla uusia hevosia radoille ja tarjoamalla uusia sukuja jalostukseen. De Pacerssin kaikki tammat tulevat varsomaan ainakin yhden varsan, kilpailumenestyksestä huolimatta. Orien jalostukseen käyttö taas on tarkempaa, täysin floppia kilpaoria emme itse käytä jalostuksessamme kuin harvoin kokeilu mielessä.

De Pacers tarjoaa myyntiin kasvattejaan tietyn väliajoin, sillä jokaiselle varsalle ei ole omassa tallissa tilaa/käyttöä ja haluamme tarjota peitsareista innostuneille ihmisille hyviä kilpailuihin soveltuvia varsoja. Kasvatit eivät ole koskaan kuitenkaan pakkomyynnissä vaan myynnin epäonnistuessa saavat varsat jäädä talliin kilpailemaan muutaman kauden, jonka jälkeen myyntiä yritetään mahdollisesti uudestaan.

Kasvattien uusille kodeille ei ole virallisesti ehtoja, vaan jokaisen varsan kohdalla mietitään kyseille yksilölle sopiva koti erikseen. Kuitenkin perusehdot, Nimeä, syntymäaikaa tai sukupuolta ei saa vaihtaa, uudet osoiteet ilmoitettava ja mikäli kasvatti vaihtaa omistajaa siitä on ilmoitettava (mielellään ennen omistajan vaihdosta), ovat voimassa.

De Pacerssin kasvatusliite on Depac ja se löytyy yleensä nimen lopusta loppuliitteenä. Ensimmäiset Depac-varsat syntyivät kesäkuussa 2012 ja saivat nimikseen Balecloud Depac, Dragonfly Depac ja Bearfeet Depac.

Kasvatit 2015

SyntymäpäiväSkp. NimiIsäEmäOmistaja
05.05.2015o. Jokeboss DepacEasyboss DepacChoco Depac De Pacers
21.05.2015t. Victoria DepacSpicy Copycat Crown Victoria De Pacers
02.06.2015o. It's a Trap Depac Shake It Whit Jackpot Madly Yours Teerivaara
06.06.2015o. Gentleman DepacHooligan's Holiday Queen of Hearts Stain
09.06.2015t. Starkiller Depac Dragonfly Depac Minka Depac ?
09.06.2015t. Gambling Lady Depac Lottery Fever Factory Fresh Teerivaara
10.06.2015t. Baleflower Depac Denver Dollar P Ace Balecloud Depac Stain
12.06.2015o. Blackout Depac Denver Dollar P Ace Space Depac Duán Pacers
21.06.2015t. Frozen Paradox DepacEternal Paradox Frostcake Depac De Pacers

top